2010. december 12., vasárnap

Tímel játékának ajándéka

Tímel karácsonyi játékában Anettnek (pafranyosmoha.blogspot.com) készítettem ajándékot. A játékban csak piros, zöld, arany és ezüst színeket lehetett használni, de ettől csak még izgalmasabb volt:-). Némi gondolkozás után úgy döntöttem, legjobb, ha maradok az arany-ezüst kombinációnál. Az volt a célom, hogy egy elegáns szettet készítsek.

Mindenek előtt fűztem egy Amidala-medált - újra köszönet a mintáért Mayának! - ezüst láncos láncon golden shadows rivolival, óarany teklákkal és arany csiszoltakkal meg ezüst delicával és kásával:



A medálhoz egy pár fülbevalót, - ahogy már egy korábbi bejegyzésemben említettem, én magam nem hordok fülbevalót, ezért is örülök, amikor egy-egy ilyen játék alkalmával azt is fűzhetek, - Zsuzsi mintájából kiindulva arany csiszoltakkal és ezüst kásával és szerelékekkel:



Valamint egy bogyóból karácsonyfadíszt matt szürke teklákkal és préselt gyöngyökkel, ezüstös színű delicákkal és kásákkal és 6mmes crystal volcano swarikkal:



Köszönet a képért Anettnek!:-)

Végül az összes ajándék együtt:



Köszönet a képért Anettnek!

Anett képén sokkal jobban látszik, hogy valójában milyen az ajándékok színe és hogy a bogyón minta is van.

Kedves Anett! Nagyon örülök, hogy tetszettek az ajándékok!:-))))

Megérkezett az én ajándékom is, amit Johannától (http://johannkadobai.blogspot.com/) kaptam:


A képet Johanna blogjából vettem kölcsön, - köszönöm! Amint tudom, lefotózom majd az összes ajándékot és cserélem a képet!

A doboz gyönyörű munka és újra kedvet kaptam tőle a szalvétatechnikához! A díszek pedig tökéletesen passzolnak az itthoni piros díszekhez. Nagyon köszönöm!!!:-))))

Tímelnek pedig köszönöm az újabb játékot! Remélem, játszunk még!:-)

3 megjegyzés:

Maya írta...

Nagyon szép ajándékokat készítettél!! Gratulálok!

Anett írta...

Kedves Anikó!
Köszönöm az ajándékokat, nagyon szépek!
:)
Anett

j írta...

Kedves Anikó!
Örülök,hogy tetszik a dobozka!Bele adtam szívem ,lelkem szeretetem!
Boldog Ünnepeket Kívánok Én is!