2010. december 17., péntek

Mikulásgyár



"A Magyar Posta közreműködésével idén a legkisebb településen élőknek is lehetősége nyílik az ünnepek közeledtével adományokkal segíteni a rászorulókat. Az adakozók bármely csomagfelvevő postán leadhatják ajándékukat a Mikulásgyárnak december 1. és 19. között, ahonnan a Magyar Vöröskereszthez juttatja azokat a Posta. Az adományokat az ország valamennyi postáján átveszik. A dobozokra csupán rá kell írni nagybetűkkel: MIKULÁSGYÁR.

A Mikulásgyár elsősorban tartós élelmiszert, tisztító- és tisztálkodási szereket, játékokat, édességet vár adományként.

Kiemelten fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a rászorultaknak tartós élelmiszerre van a legnagyobb szükségük, így kérjük, amennyiben lehetőségük van, hozzanak minél több konzervet, tésztát, lisztet, cukrot stb. A Mikulásgyár nagyon szívesen fogad játékokat, könyveket is, ám arra kérjük az adományozókat, hogy olyan ruhákat, könyveket hozzanak, amelyeket maguk és gyermekük is szívesen fogadna. A Felvonulási térre vagy az ország 13 Plazájába hozott ajándékokat, felajánlásokat nem szükséges becsomagolni, akár kézben, akár dobozban, akár nejlonzacskóban is hozhatják."

További információk: http://www.mikulasgyar.hu/

1 megjegyzés:

Pampalini Anikó írta...

Hát én erről lemaradtam! nálunk hétvégén nincs nyitva a posta, az átvevő helyek meg messze vannak!
A posta a kötelező biztosítás-reklám mellé ezt is közzé tehette volna a TV-ben. Mióta itthon vagyok GYES-en nem tudok semmiről, pedig a postán dolgozom. Sokat járok feladni a csomikáimat, de sehol egy felhívás, plakát! nahát!!!
Ja, és nagyon klassz dolgokat "művelsz" ám, mindig megnézlek, csak nem írok mindig. De figyelek!