2010. december 25., szombat

Király L. Norbi - Hangokba zárva (February song)

Bocsánat, de itt a Karácsony és rámjött a szeretetroham, ezért ezt muszáj volt itt is megosztanom:-) :




Lehet kukacoskodni és hibákat keresni benne, de nekem érzelmileg tökéletesen "átjön" és nekem ez a lényeg. Mikor először hallottam, teljesen ledöbbentem tőle. A végső döntőn énekelte volna, mint párbajdalt. Erre végül sajnos nem volt lehetősége, de az Első X c. CDjére felkerült.

Személy szerint elegem van a sok tökéletesnek látszó, de nagyon megcsinált műemberekből, a csengő hangú, de belül üres előadókból, akik ugyan sok embert lenyűgözhetnek a hangjukkal - és bizonyára vannak helyzetek, amikor az ember pusztán arra vágyik, hogy szép éneklést halljon, - de nem tudnak érzelmeket ébreszteni, illetve átadni vagy elemelni az embert a mindennapok gondjaitól. Szerintem ez a fiú képes erre és ennek felbecsülhetetlen értéke van ebben a fura, feje tetejére állt világban. Remélem, sokat fog még tanulni és fejlődni, de nem tudják majd megváltoztatni, hanem önmaga tud maradni és megmaradnak benne a jó energiák is, akárhová is sodorja az élet.

2 megjegyzés:

Bandrea's Beads írta...

Nem kell mindig mindenkor mindenkinek tökéletesnek lenni!!! Szép ez a dal és tetszik ahogy énekli!!! Remélem az álmai valóra válnak!

N Zsuzsa írta...

Hát ez tényleg csodás!! Mikor énekelte? Jobb, mint a döntősöké.
Kívánom neki, hogy olyan támogatója legyen, aki nem összevissza tanácsokat ad neki, s nem nyesi le az egyéniségét!
Az első megjelenésekor én is kifeküdtem, olyan jó volt!