2010. március 9., kedd

Ajándékom Kriszta tavaszi játékára

Mivel végre megérkezett az ajándékom, amelyet Kriszta tavaszi játékában Mónikának (http://aghmonika.blogspot.com) készítettem, mostmár megmutathatom, hogy miket küldtem neki. Messzire utazott a kis csomagom, Szlovákiába, úgyhogy nemcsak amiatt izgultam, hogy vajon tetszeni fog-e neki, hanem amiatt is, hogy rendben megérkezik-e hozzá.



Sokat gondolkoztam, hogy mit készítsek, de némi kísérletezés után úgy döntöttem, hogy inkább maradok azoknál a mintáknál, amiket már jól ismerek és többször csináltam.


Készítettem egy bogyós láncot, mert úgy láttam, hogy Mónika szereti a bogyós láncokat, de Octahedral-bogyós lánca még nincs:






Már régóta terveztem, hogy kipróbálom a rózsaszín-bronz-ezüst kombinációt. Biztos, hogy fogok még dolgozni ezzel a színkombinációval, mert nagyon tetszik.



Azután készítettem egy Lucabogyós kulcstartót:



Valamint egy dobozt:





Azt tudtam, hogy repesztéssel szeretném megcsinálni és dombormintákat szeretnék rárajzolni. A mintát végül csillámos üvegkontúrral került rá. (Az ötletet Kata adta, akinél a Hobbyművész Műhelyben a dobozt elkészítettem. Köszönet érte!)


Kedves Mónika! Nagyon örülök, hogy sikerült örömet szereznem az ajándékokkal. Viseld, illetve használd őket egészséggel!:-)


A Luca bogyó mintáját újra köszönöm Lucának, az Octahedral-bogyó mintáját pedig Gwen Fisher-nek és Florence Turnour-nak (http://www.beadinfinitum.com/)!


Hála Istennek az időjárás kegyes volt, így vasárnap verőfényes napsütésben tudtam mindent lefotózni:-).

3 megjegyzés:

katha írta...

állam leesett, megint mennyi szépséget alkottál! öröm ide jönni!
szép napot neked!

Alma írta...

Nagyon szép lett!!!

alica stancz írta...

nagyo szepaz a nyaklanc amelyet monikanak ajandekoztal en ezt elobne lattam es bizony irigyeltem is ot,a szinek is csodasak