2013. augusztus 16., péntek

Egy fél PIF


Ma találkoztam Kathával és úgy döntöttem, hogy miután bőven itt az ideje - és akkor még finom voltam :-) - odaadom neki, ami a PIF-ajándékából készen van. Egy dolog van, ami még nincs kész, de az egy nagyobb szabású projekt, úgyhogy kicsit lassan készül.

Bocsánat, kedves PIF-eseim, hogy ilyen nagyon lassan készülnek az ajándékok, de csak akkor ülök le Nektek ajándékot készíteni, amikor örömmel tudok dolgozni rajtuk, ha rossz kedvem vagy bármi bajom van, akkor nem, mert nem akarom a rosszkedvemet átadni Nektek az ajándékokon keresztül.
Köszönöm a türelmeteket!

És most következzenek az ajándékok, amiket Katha kapott:Egy beagle-t ábrázoló peyote-kép (minta: Felinda Bullock):


Egy újabb gyöngy-mandala, amely most is Perlicoti útmutatásai alapján készült:Valamint egy sárkányka, amelyet a MadeByYou-ban készítettem:Őt egyébként a MBY-honlap alapján kicsit nagyobbnak gondoltam, de megörültem neki, hogy kisebb, mert így szerintem sokkal aranyosabb :-).

Valamint egy tea-bogyó.

Remélem, hogy tetszik, Katha és sikerült örömet szereznem az alkotásaimmal és úgy érzed, megérte a várakozást! És valami még hátra van... :-) De remélem, nemsokára azzal is sikerül elkészülnöm és az is tetszeni fog!Én pedig köszönöm a macikát! Nagyon édes! :-)


Ő a macika, Katha alkotása (http://katha01.blogspot.hu/)Nincsenek megjegyzések: