2011. november 20., vasárnap

Kerámiafestés - Made by you


Október utolsó péntekén ünnepélyesen elkezdtem a karácsonyi készülődést. Azért ilyen korán, mert egyrészt az ajándékok nagy részét én magam készítem és szöszmötölősen szeretek dolgozni, mert azt gondolom, hogy kapkodásban nincs értelme bármit is készíteni. Másrészt pedig azért, mert a nagy karácsonyi tülekedős, hisztériázós "jujj xy-nak még MUSZÁJ venni VALAMIT" hangulatú őrületben :-(( oda lesz a karácsonyi hangulatom.

Szóval pénteken a Made by you-ban voltam kerámiát festeni. Hála Istennek még nyugalom volt, nem voltak sokan - gondolom, november végén és december első három hetében sokkal nagyobb a nyüzsgés, - kedvesek és segítőkészek voltak, nem piszkált senki, hanem hagyták, hogy csendben, magamban szöszmötöljek. Négy óra festegetés után jöttem el és úgy éreztem magam, mintha napokat relaxáltam volna. Nem is tudom, mikor éreztem ennyire kipihentnek a lelkemet, annyira jó érzés volt! Biztos fogok még odamenni, mert nagyon-nagyon jól éreztem magam!

A Made by you weboldala: www.madebyyou.hu
A Karácsonyra készült dolgokat természetesen még nem mutatom meg, de van két darab, amit már most meg tudok mutatni:
Ez a lótuszvirágos gyertyatartó tálka születésnapi ajándék lett:Ezt az Om-motívumos tányért pedig magamnak készítettem - mert megérdemlem:-):


Frissítés:

Ez a tányér pedig karácsonyi ajándék lett:


Sajnos a fényviszonyok miatt nem látszik a szép lila színe.

1 megjegyzés:

Ami írta...

Nagyon szép lett mindkettő! A Made by you-ba én is szívesen megyek, a kikapcsolódás szigete :)