2009. május 20., szerda

Dia (Arduinna) cserebere játéka - ajándék CsendesKatának és ajándék Berzsitől



Március végén Dia (Arduinna) cserebere játékot hirdetett és hogy ne legyen olyan egyszerű;-), a fent látható képre asszociálva kellett alkotni valamit.

Bár még nagyon nem vagyok profi benne, de ahogy megláttam a képet, rögtön az ugrott be, hogy ha jelentkezem, egy apróvirágos peyote-karkötőt fogok csinálni. Így miután elküldtem a jelentkezésemet, elkezdtem minta után kutatni. Próbáltam mintát tervezni is, de elég hamar kiderült, hogy ahhoz még túl kicsi vagyok.

Végül Lilie-Poupette blogjában találtam egy karkötőt, aminek rögtön megtetszett a mintája és a karkötő fotója alapján megrajzoltam a mintát. Megjegyzés: időközben kiderült, hogy ez Claudia mintája és a blogjában http://peetjes.canalblog.com/ megtalálható. Sebaj, legalább gyakoroltam kicsit a mintarajzolást kép alapján;-)

A sorsolás során Csendes Katát kaptam. Az adott volt, hogy az apró virágok sötétkékek legyenek, így már csak a többi színt kellett kitalálni. Három- vagy négyféle színkombinációból készítettem próbafűzést. A "békazölden";-) is gondolkoztam, de végül egy iriszes zöld háttér mellett döntöttem.

Én apróvirágos rétnek készítettem, de többeknek egy páva jutott róla eszébe és végülis igazuk van:-).

Szóval a végeredmény ilyen lett:






Nem vagyok vele tökéletesen elégedett, annak viszont nagyon örültem, hogy sikerült szépen rátennem a kapcsot - legalábbis szerintem ;-).

És a legeslegjobban annak örültem, hogy Katának tetszett és örült neki, mert ez a legeslegeslegfontosabb:-).

Merci pour la schema, Lillie!:-)



Ééééés....

ez a bejegyzés nem lenne teljes, ha nem tenném fel azt a gyönyörű ajándékot, amit én kaptam a cserebere-játék keretében Berzsitől:





NAGYON KÖSZÖNÖM, BERZSI!


Nem gondoltam, hogy lesz még valaki rajtam kívül, aki a cserebere-játék keretén belül peyotefűzésre adja a fejét, de ahogy megláttam a borítékot, tudtam, hogy tévedtem:-)))). Jól néznek ki így egymás alatt, nem?;-) Persze az alsó karkötő a szebb, de remélhetőleg sokat fogok még fejlődni a peyote-fűzés terén (is).

2 megjegyzés:

Vadnainé Almási Mária írta...

Fantasztikus jó, gratulálok!:)

CsendesKata írta...

Hali!
A karinak amit fűztél nekem a mai napig óriási sikere van - folyton "lekérik" rólam.
Büszkén viselem éjjel-nappal!