2009. január 18., vasárnap

"Kipécéztek"

Ági mama (http://agimamoka.blogspot.com/) és Andrea (http://bandreagyongy.blogspot.com/) is játékra hívtak, hogy áruljak el magamról 7 dolgot.

A játékszabályok:
Linkeld be azt az embert a blogodba, aki kipécézett.
Tedd közzé blogodban a szabályokat.Ossz meg magadról hét dolgot.
Pécézz ki 7 embert, nevezd meg és linkeld be őket a blogodba.
Egy hozzászólásban értesítsd őket a blogjukon, hogy ki lettek pécézve.

Az én 7 pontom:

1. Nagyon szeretek minden kreatív tevékenységet, az alkotás olyan számomra, mint a meditáció. Feltölt energiával és nagyon sok örömet ad, ami nagyon fontos számomra ebben a zűrzavaros, furcsa világban, amivel sokszor nem tudok mit kezdeni. Különösen szeretek ajándékokat készíteni. Jobban izgulok amiatt, hogy vajon örülni fog-e a másik az ajándékomnak, mint amiatt, hogy amit én kapok, az vajon tetszeni fog-e.

2. Imádom a színházat. Egy-egy előadást nézve valahogy egész más, valamiféle emelkedett és nyitott lelkiállapotba kerülök. Ilyenkor néha olyan leszek, mint egy gyerek és abszolult elfogult. Furcsa érzés, de nagyon szeretem. Mindegy milyen műfajú darabról van szó a lényeg, hogy azt érezhessem, hogy amit látok, szeretetből született és hogy akik játsszák ugyanúgy szeretik játszani, ahogy én nézni. Lehet bármilyen profi egy előadás, szeretet nélkül számomra semmit nem ér.

3. A hit nagyon fontos az életemben, de igyekszem élni a mindennapokban ahelyett, hogy csak szónokolnék róla. De rengeteget botladozom. Főleg a megbocsátás nehéz a számomra.

4. Szeretek új dolgokat tanulni, főleg ha olyasmiről van szó, amire azt mondják, hogy biztos nem fogom tudni megcsinálni. Életem egyik legboldogabb pillanata volt, amikor először ültem lóra.

5. A horoszkópom szerint egy föld- és szilárd-pontom sincs, szóval nem lehet azt mondani rólam, hogy két lábon állok a földön, sőt sokszor nagyon esetlenül viselkedem az életben.

6. Nem szeretem a figyelmetlenséget, néha kifejezetten dühít, vagy éppen elszomorít.

7. Csak apróságokkal lehet levenni a lábamról, de azokkal pillanatok alatt:-).


Szerintem már mindenki "kipécéződött", így (egyelőre) nem küldöm tovább a játékot, de azért majd körbenézek, nehogy valaki kimaradjon;-).

1 megjegyzés:

Bandrea's Beads írta...

Hosszú évek óta ismerlek és csak azt mondhatom, hogy fantasztikus ember vagy! Bármi történik velem, mellettem állsz, nyugalmaddal tökéletesen kiegészíted az én lobbanékony természetem. Köszönöm a barátságod és hogy ezt még jobban kifejezzem, kérlek nézz be hozzám!!