2008. szeptember 22., hétfő

Kereszt tűzzománccal


Úgy döntöttem, ma vegyítem a filozófiát a kreativitással;-):


Ez a kereszt is a legutóbbi tűzzománc-műhelyen készült, csak eddig nem volt érkezésem lefotózni. Talán kicsit vad színei vannak, - mármint ahhoz képest, hogy kereszt, - de épp ez benne az érdekes és ezért szeretem:-). Túl nagynak találtam ahhoz, hogy medálként hordjam, - nem szeretem a túl nagy medálokat, főleg azt, ha egy kereszt-medál túl nagy, - így felkerült itthon a falra. Sajnos a színei nem jönnek ki rendesen, ha sikerül róla élethűbb képet készíteni, lecserélem.

***
"Megfigyelted-e valaha, hogy bár időnként eleinte kellemetlennek tartottál egy tapasztalatot, mégis pozitív eredményre vezetett - valami vagy valaki máshoz, valami többhöz. Ama kezdeti negatív tapasztalat nélkül soha nem léptél volna előre, a később pozitívnak bizonyuló irányba."


"Talán arra vágysz, bárcsak másképp alakult volna életed egy-egy múltbeli eseménye; de ki tudja, milyen negatív következményekkel járna, ha a dolgok úgy történnek akkor, ahogyan szeretted volna."

(Scott Shaw: Zen-óra - részletek)

3 megjegyzés:

Ági mama írta...

Nagyon szép a kereszted és nem vadak a szinei, legalábbis nekem nagyon tetszik. Az idézetek, amiket írsz teljesen áthatják a lelkemet! Köszönöm!!!

Anikó írta...

Én köszönöm!:-)

david santos írta...

This painting is very good. Congratulations