2014. október 23., csütörtök

VirágmécsesÍme az október 12-i bejegyzésemben említett ajándék:


Egy virágmécses repedezős technikával, amely a MadeByYou műhelyében készült. Továbbra is nagyon szeretem ezt a technikát, mert egyszerű, ugyanakkor nagyon mutatós a végeredmény. És mivel nem kell hozzá tudni szépen rajzolni, illetve festeni, csak jól kell hozzá megválasztani a színeket, azoknak is szívből ajánlom, akiknek nem igazán jó a kézügyessége. Ezzel a technikával ők is nagyon szép dolgokat tudnak majd alkotni. És szívből ajánlom a MadeByYou Budapest műhelyeit mindazoknak, akik amellett, hogy szeretnek saját készítésű ajándékokat készíteni, egy kis kikapcsolódásra, nyugalomra és feltöltődésre vágynak.

Horoszkópos kulcstartó és táskadísz - MérlegEz a Mérleg-táskadísz és -kulcstartó két születésnapra készült. Nagyon jó volt fűzni, mert hamar készen van, ugyanakkor nagyon mutatós, szépen kidolgozott minta. 
2014. október 12., vasárnap

Szanszkrit-bögre


Nemrég újra a MadeByYou-ban jártam, részben egy közelgő születésnap miatt (ezt az ajándékot majd csak akkor mutatom meg, ha a megajándékozott megkapta), de magamnak is készítettem egy bögrét.

Miután szivacsos technikával megfestettem a bögre alapszínét, - azért így, mert azt szerettem volna, hogy minél halványabb legyen a bögre alapszíne, - az egyik oldalára a belső béke szót festettem fel szanszkrit nyelven:

 

A másik oldalára pedig egy lótuszvirágot:


A kerámiakontúrt továbbra se szeretem, úgyhogy most is vékony ecsettel dolgoztam. Szerettem volna, ha szépen sikerül mindkét minta és ha minden benne lett volna, aminek benne kell lennie és nagyon örülök, hogy így lett :-) . És megint nagyon jól esett a MadeByYou műhelyében nyugalomban festegetni egy kicsit.